Prysma voor
Covid-19 revalidatie

Het Leefstijlcentrum Wijchen Gezond is een innovatief centrum voor positieve gezondheid en integrale bewustzijnsontwikkeling. Dat betekent dat er naar alle aspecten gekeken wordt die invloed kunnen hebben op de gezondheid. Een unieke ontmoetingsplaats en inspiratiebron waar diverse gezondheidsprofessionals samenwerken vanuit een gezamenlijke visie.

In samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen is interdisciplinair en multidisciplinair een pilot vormgegeven voor de nazorg van Covid-19 patiënten.

 

Prysma zorgt voor de digitale ondersteuning van de interprofessionele samenwerking bij Covid-19 nazorg behandelingen.

Inloggen

Deze pilot van Prysma is alleen toegankelijk voor deelnemers aan de pilot. 

Mededeling

Wegens onderhoud is Prysma donderdag 30 juni 2022 van 14.00 tot 16.00 uur niet beschikbaar. Excuses voor het ongemak.

Prysma is voor elke zorgverlener toegankelijk. Naast individueel gebruik kan dit zijn in beslotenheid van een organisatie, vakgroep, regio, ziektebeeld, etc.

Neem contact op met PhoQus Health om uw wensen en ideeën te bespreken en u te laten informeren over de mogelijkheden en kosten.

 

Neem contact op met PhoQus Health via  support@phoqus.nl of telefoonnummer 0800-569743

Om in te loggen klikt u op de groene-button ‘Naar inloggen’. Inloggen kan met gebruikmaking van uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord met twee-factor-authenticatie. Na succesvol inloggen, komt u op de startpagina van Prysma.

 

Heeft u nog geen inloggegevens en wilt u gebruik maken van Prysma neem dan contact op met PhoQus Health via support@phoqus.nl of telefoonnummer 0800-5697433.  

U kunt bij gebruik van Prysma problemen, wensen en ideeën met betrekking tot het gebruik melden via de helpdesk. Hier vindt registratie plaats en ontvangt u terugkoppeling over de vervolgacties. Ook kan u gevraagd worden uw melding toe te lichten.

 

Melden kan via support@phoqus.nl of telefoonnummer 0800-5697433.

Veiligheid staat bij Prysma hoog in het vaandel. Naast een veilige applicatie is het belangrijk dat gebruikers ook op een veilige manier met de applicatie werken:

  • Zorg ervoor dat u werkt met een recente versie van uw browser.
  • Controleer het webadres. Het volledige webadres van Prysma begint altijd met ‘https://’. 
  • Deel uw inloggegevens niet met anderen.
  • Twee-factor-authenticatie wordt gebruikt voor veilig inloggen.
  • Log uit als u de applicatie wilt afsluiten.

Bij vragen of problemen met Prysma kunt u contact opnemen met de support afdeling: