Prysma
Demo omgeving

Prysma is een digitale omgeving voor het informeren en communiceren rondom een zorgvraag. Zorginformatie wordt vanuit beschikbare bronnen “real time” inzichtelijk gemaakt en communicatie tussen zorgverleners onderling en patiënt op veilige manier toegankelijk gemaakt. De Prysma Demo omgeving geeft de mogelijkheid om in een gesloten omgeving met hypothetische data de functies en werking van Prysma te ervaren. Wilt u toegang tot de Prysma Demo omgeving neem dan contact op met PhoQus Health om uw toegangscodes te ontvangen via support@phoqus.nl of 0800-5697433.

Inloggen

Wilt u toegang tot de Prysma Demo omgeving neem dan contact op met PhoQus Health om uw toegangscodes te ontvangen via support@phoqus.nl of 0800-5697433.

Mededelingen

Wegens onderhoud is Prysma zondag 5 december 2021 van 01.00 tot 09.00 uur niet beschikbaar. Excuses voor het ongemak.

Prysma is voor elke zorgverlener toegankelijk. Naast individueel gebruik kan dit zijn in beslotenheid van een organisatie, vakgroep, regio, ziektebeeld, etc.

Neem contact op met PhoQus Health om uw wensen en ideeën te bespreken en u te laten informeren over de mogelijkheden en kosten.

 

Neem contact op met PhoQus Health via  support@phoqus.nl of telefoonnummer 0800-569743

Om in te loggen klikt u op de groene-button ‘Naar inloggen’. Inloggen kan met gebruikmaking van uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord met twee-factor-authenticatie. Na succesvol inloggen, komt u op de startpagina van Prysma.

 

Heeft u nog geen inloggegevens en wilt u gebruik maken van Prysma neem dan contact op met PhoQus Health via support@phoqus.nl of telefoonnummer 0800-5697433.  

U kunt bij gebruik van Prysma problemen, wensen en ideeën met betrekking tot het gebruik melden via de helpdesk. Hier vindt registratie plaats en ontvangt u terugkoppeling over de vervolgacties. Ook kan u gevraagd worden uw melding toe te lichten.

 

Melden kan via support@phoqus.nl of telefoonnummer 0800-5697433.

Veiligheid staat bij Prysma hoog in het vaandel. Naast een veilige applicatie is het belangrijk dat gebruikers ook op een veilige manier met de applicatie werken:

  • Zorg ervoor dat u werkt met een recente versie van uw browser.
  • Controleer het webadres. Het volledige webadres van Prysma begint altijd met ‘https://’. 
  • Deel uw inloggegevens niet met anderen.
  • Twee-factor-authenticatie wordt gebruikt voor veilig inloggen.
  • Log uit als u de applicatie wilt afsluiten.

Bij vragen of problemen met Prysma kunt u contact opnemen met de support afdeling:

Whitepaper
Lees onze whitepaper